Nieuw boek van Sabine de Beer uit Velp: Konijnenkracht

18 okt , 11:32 Nieuws
konijnenkracht sabine de beer
VELP – Schrijfster Sabine de Beer heeft een nieuw boek uitgegeven: Konijnenkracht. Het is een voorleesboek voor kinderen vanaf 3 of 4 jaar. Het boek gaat over twee konijnen die allerlei avonturen beleven.

Over de auteur

Sabine de Beer (1972) is moeder van twee zonen. Als kind is ze opgegroeid met veel huisdieren om zich heen. Uiteraard mochten haar zonen allebei een lief, jong konijntje uitzoeken, toen ze de leeftijd ervoor hadden om mee te helpen in de verzorging. Ze is ervan overtuigd dat het de kinderen zelfvertrouwen, empathie en verantwoordelijkheidsgevoel geeft. De verhaaltjes die voor het slapen gaan verteld werden, gingen al snel over deze twee schattige konijntjes. In elk verhaaltje heeft ze een leermoment verweven, zodat haar kinderen erover na konden denken. De verhaaltjes zijn geïllustreerd door de vele foto's die van de konijnen zijn gemaakt in de loop van de jaren.

Samenvatting

Konijnkracht vertelt over twee lieve en nieuwsgierige konijntjes. Anna en Boris Konijn zijn zus en broer. Samen beleven ze spannende en leerzame avonturen. Zo komen ze oog in oog te staan met een grote hond, hebben ze een bijzondere vriendschap met de achterbuurpoes en maken ze kennis met een hele grote konijnenfamilie. Tijdens het lezen komen er avonturen voorbij waar zowel de lezers als de kleine toehoorders van zullen genieten en zichzelf aan kunnen spiegelen. Omdat de avonturen in een doorlopend verhaal zijn geschreven, maakt het dat je benieuwd blijft naar het komende avontuur.
Kijk voor meer informatie op: https://koopmijnboek.shop/9789465091877
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.