Repair Café in Buurthuis de Poort Velp: Geef uw spullen een tweede leven

18 okt , 13:18 Nieuws
repair cafe velp 2023 rhedennieuwsnl 001
rheden.nieuws.nl
VELP – Op zaterdag 26 oktober 2024 is het weer tijd voor het bekende en drukbezochte Repair Café in buurthuis De Poort in Velp. Van 14.00 tot 15.45 uur staan enthousiaste vrijwilligers klaar om uw defecte apparaten en andere spullen een tweede kans te geven. Weggooien kan immers altijd nog, en vaak is repareren een duurzamer en voordeliger alternatief.

Wat kunt u laten repareren?

Bij het Repair Café kunt u terecht voor allerlei reparaties. Heeft u een kapot apparaat, een fiets die een kleine reparatie nodig heeft of kleding die gerepareerd moet worden? Neem het mee, en de reparateurs helpen u om uw spullen weer aan de praat te krijgen. Alles wat u onder de arm kunt meenemen, kan worden gerepareerd – behalve televisies, magnetrons of apparaten die krachtstroom vereisen. Denk aan koffiezetapparaten, lampen, kleine huishoudelijke apparaten en kledingstukken.

Vrijwillige bijdrage welkom

De diensten van het Repair Café zijn op vrijwillige basis, maar een vrijwillige bijdrage wordt altijd op prijs gesteld. Eventuele materiaalkosten zijn voor rekening van de eigenaar van het apparaat. Het Repair Café draait op de inzet van betrokken vrijwilligers die graag hun vaardigheden inzetten voor een duurzamere samenleving.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 26 oktober 2024
  • Tijd: 14.00 – 15.45 uur
  • Locatie: Buurthuis De Poort, Velp
Kom langs met uw kapotte spullen en geef ze een tweede leven. Het Repair Café biedt niet alleen praktische hulp, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door het voorkomen van onnodig afval.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.