Repair Café Dieren: donderdag 24 oktober 2024

18 okt , 13:41 Nieuws
2021 10 09 repair cafe dieren 3
rheden.nieuws.nl
DIEREN – Op donderdag 24 oktober 2024 opent het Repair Café Dieren opnieuw haar deuren. Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom in de Oase aan het Ericaplein 1 in Dieren. Hier staan vrijwilligers klaar om uw kapotte spullen te repareren, zodat ze een tweede leven kunnen krijgen.

Wat kunt u laten repareren?

Het Repair Café Dieren helpt u graag met alles wat u gemakkelijk onder uw arm kunt meenemen, zoals defecte huishoudelijke apparaten, gereedschap of speelgoed. Ook fietsen en rollators zijn van harte welkom voor kleine reparaties. Daarnaast staan er naaisters klaar om uw kleding of ander textiel te herstellen of aan te passen.

Gratis reparaties, vrijwillige bijdrage welkom

De reparaties zijn gratis, maar eventuele kosten voor onderdelen worden in overleg met de reparateur door de eigenaar zelf betaald. Een vrijwillige bijdrage wordt altijd gewaardeerd, zodat het Repair Café door kan blijven gaan met deze waardevolle dienst.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 24 oktober 2024
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur
  • Locatie: De Oase, Ericaplein 1, Dieren
Het is mogelijk om uw reparatie vooraf aan te melden via [email protected], maar dit is niet verplicht. Loop gerust binnen met uw kapotte spullen en help mee aan een duurzamere wereld door te repareren in plaats van weg te gooien.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.