Energiebespaar Party in wijk Stenfert: tips en gezelligheid

13 okt , 10:21 Nieuws
energiebespaar party in wijk stenfert tips en gezelligheid 12 10 2024 1
rheden.nieuws.nl
DIEREN – Afgelopen zaterdag 12 oktober vond er in de wijk Stenfert een Energiebespaar Party plaats in Pand 31 aan de Van der Duyn van Maasdamstraat. De bewonersgroep 'Samen Stenfert' en de 'Werkgroep Energie' organiseerden deze middag en hadden energiecoach Liesbeth Snippe van de Energiebank uitgenodigd om de aanwezigen te informeren over energiebesparing.
Tijdens de bijeenkomst gaf Liesbeth Snippe een korte presentatie, waarin ze praktische tips deelde om energie te besparen. Als energiecoach bezoekt zij bewoners thuis om advies op maat te geven. Vaak kunnen met simpele aanpassingen, zoals het plaatsen van tochtstrips of het gebruik van energiezuinige verlichting, al aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd. Bezoekers konden deze middag direct een afspraak maken voor een huisbezoek van de energiecoach.
Naast de nuttige informatie werd de middag ook omlijst met een energiebingo, waarbij leuke en handige prijzen te winnen waren, zoals een lichtdimmer of een bespaarlamp. Dit zorgde voor een gezellige sfeer onder de 22 aanwezige buurtbewoners. Voor de innerlijke mens was er een hapje en drankje, wat bijdroeg aan de informele en gemoedelijke sfeer van de middag.
De Energiebespaar Party was toegankelijk voor iedereen tussen 13.00 en 15.30 uur. Bezoekers konden vrij binnenlopen, al hadden sommigen zich vooraf aangemeld via e-mail of telefoon. In november staat er opnieuw een Energiebespaar Party gepland op de tweede zaterdag van de maand.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.