Louisa Maria Logotheti brengt kleur in de Zoomerij

12 okt , 11:32 Nieuws
tentoonstelling in zoomerij dieren louisa maria logotheti
DIEREN – Bezoekers van de bibliotheek in Dieren worden momenteel verrast door een reeks kleurrijke schilderijen aan de achterwand, gemaakt door de Grieks-Nederlandse kunstenares Louisa Maria Logotheti. Haar nieuwste werken, met als thema de caleidoscoop, nodigen uit om van dichtbij te bewonderen. De abstracte schilderijen laten de toeschouwer de magie van kleur en vorm beleven, alsof men door de ogen van een kind naar de wereld kijkt.
Louisa Maria Logotheti, opgeleid aan de kunstacademie in Athene, heeft een indrukwekkende achtergrond in zowel beeldhouwen als schilderen. Later studeerde ze autonome beeldende kunst in Groningen en kunstgeschiedenis in Leiden. In haar werk speelt ze vaak met industriële architectuur als inspiratiebron. Dit vertaalt zich in haar schilderijen naar denkbeeldige, kunstmatige landschappen, waarin ruimtelijkheid en architectuur tot leven komen. Voor Louisa zijn gebouwen meer dan objecten; ze beschouwt ze als levende wezens, iets dat terugkomt in enkele indrukwekkende werken die aan de zijkanten van de expositieruimte hangen.
De expositie in de Zoomerij is nog tot eind oktober te zien. Voor geïnteresseerden is meer informatie beschikbaar via [email protected] of lmlogotheti.art.
Bezoekers van de bibliotheek in Dieren kunnen dus tot eind deze maand genieten van deze kleurrijke kunstwerken. Zeker de moeite waard voor liefhebbers van abstracte en ruimtelijke kunst!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.