Lezing over Engelse tuinen bij Groei & Bloei Veluwezoom

12 okt , 10:35 Nieuws
engelse tuin khfalk pixabay
SPANKEREN - Op donderdagavond 19 oktober organiseert Groei & Bloei Veluwezoom een lezing over de prachtige Engelse tuinen. Piet Boersma, een ervaren tuinliefhebber, neemt het publiek mee op een visuele reis door de meest bijzondere tuinen van Engeland, van het ruige Schotland tot het zonnige Cornwall. Tijdens de lezing worden de unieke kenmerken van deze wereldberoemde tuinen belicht, die al jaren een bron van inspiratie vormen voor tuinliefhebbers wereldwijd.
Dankzij een driedimensionale diavoorstelling is het net alsof u zelf door de tuinen wandelt. U krijgt de kans om vanuit uw stoel in Spankeren de schoonheid van deze diverse tuinen te ervaren, zonder zelf naar Engeland te hoeven reizen. Van weelderige borders tot strak onderhouden gazons, de variatie in Engelse tuinen is enorm en er is voor iedere smaak wat wils.
De lezing vindt plaats in De Kerkhorst aan de Dorpsweg 65a in Spankeren en begint om 19.30 uur. Voor leden van Groei & Bloei Veluwezoom, inclusief een huisgenoot, is de toegang gratis en is er koffie of thee beschikbaar. Niet-leden betalen € 4,00 entree.
Deze avond biedt een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen voor uw eigen tuin en om in contact te komen met andere tuinliefhebbers uit de regio.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.