Expositie in Dieren `'Bij de Dokter'` met Sophie Bekkering

25 aug , 9:59 Nieuws
panoramaweg sophie bekkering
DIEREN - Van half augustus tot en met half november 2024 wordt in de Dierense huisartsenpraktijk Hagenau en gezondheidscentrum Een Plus in Velp werk geëxposeerd van de beeldend kunstenaar Sophie Bekkering.

Sophie Bekkering

Bekkering is na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (Artez) begonnen met buiten schilderen in bossen en parken. Inmiddels is ze de bomen nagereisd tot aan en over de boomgrens. Dit sublieme Alpine milieu is haar speelveld. Op atelier maakt ze composities van fictieve situaties en stelt nieuwe landschappen samen doormiddel van expressieve toetsen en levendige kleuren. Daarbij staan de elementen hout (bomen), rots en water centraal.
Op zoek naar wildernis wandelt en schildert ze veel in de Zwitserse en Italiaanse Alpen.
‘Bij de Dokter’ is een initiatief van Nieuwe Ruimte, het podium voor beeldende kunst in de gemeente Rheden en de huisartsengroepen Hagenau en Een Plus.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.