Optreden Marc Brothers bij Jansen & de Feijter in Velp

25 aug , 9:46 Nieuws
zomers optreden van marc brothers trio trekt enthousiast publiek in velp 24 08 2024 1
VELP - Op zaterdag 24 augustus zorgde het trio Marc Brothers voor een muzikaal hoogtepunt in de tuin van boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp. Onder een stralende zomerzon genoten zo’n 35 bezoekers van een sprankelend optreden, dat plaatsvond in de sfeervolle tuin van de boekhandel.
Het Arnhemse trio, opgericht in 2021 en bestaande uit Marc Buijs (zang, piano), Erik Oexman (drums) en Hans Scholing (zang), bracht een gevarieerd programma met swingende nummers. De liedjes vertelden over alledaagse belevenissen zoals een fietstocht, vakantie, de buitenmuur en de liefdesperikelen die iedereen wel herkent. De jazzy klanken en luchtige teksten zorgden voor een ontspannen en vrolijke sfeer onder het publiek.
Het optreden, dat duurde van 15.30 tot 17.00 uur, werd door de aanwezigen zeer gewaardeerd. De toegang was gratis, maar bezoekers werden uitgenodigd om een vrijwillige bijdrage te leveren. Volgens Walter Jansen van de boekhandel was het een zeer geslaagde middag.
Voor meer informatie over aankomende evenementen, kijk op: eenpassievoorboeken.nl/activiteiten.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.