Geslaagde bazaar Protestantse Gemeente Zuidoost-Veluwezoom

13 okt , 19:58 Nieuws
geslaagde bazaar protestantse gemeente zuidoost veluwezoom 12 10 2024 1
rheden.nieuws.nl
DIEREN – Vrijdagavond 11 en zaterdag 12 oktober was er volop gezelligheid tijdens de tweejaarlijkse bazaar in de Ontmoetingskerk in Dieren. Onder het motto ‘Door goederen aan de bazaar te geven, geef je ze een tweede leven’ werden voorafgaand aan de bazaar allerlei spullen ingezameld.
Tijdens de verkoopdagen konden bezoekers snuffelen tussen diverse kramen met een breed assortiment aan artikelen. Er was van alles te vinden: van glaswerk en aardewerk tot boeken, bloemsierkunst, kerstartikelen, curiosa, brocante en speelgoed. Ook huishoudelijke artikelen, kunst, creatieve producten, tuinspullen en planten werden aangeboden. Voor iedereen was er wel iets van waarde te ontdekken.
Naast het shoppen was er ook genoeg aandacht voor gezelligheid en lekkernijen. Bezoekers genoten van koffie of thee met zelfgemaakte cake, gebak, belegde broodjes en natuurlijk heerlijke oliebollen, allemaal onder het genot van livemuziek. Voor degenen die een gokje wilden wagen, waren er het Rad van Avontuur en de Grote Verloting, met als hoofdprijs een prachtige fiets.
Aan het einde van de bazaar was er een speciale actie waarbij bezoekers voor slechts € 5,00 een doos mochten kopen en deze konden vullen met zoveel mogelijk spullen die nog op de kramen lagen. Deze actie viel goed in de smaak bij de bezoekers en zorgde voor een vrolijke afsluiting van het evenement.
De bazaar was een groot succes voor de Protestantse Gemeente Zuidoost-Veluwezoom, met een bruto-opbrengst van maar liefst € 14.850,00. Dit bedrag, na aftrek van de kosten, zal worden gebruikt voor het verduurzamen van de drie kerkgebouwen: de Ontmoetingskerk in Dieren, de Petruskerk in Spankeren en de Boskapel in Laag-Soeren. De organisatie was mogelijk dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.