Heel Velp schoon, World Cleanup Day 21 september

17 sep , 11:07 Nieuws
18 09 2021 dankzij heel velp schoon en world cleanup day velp weer een stuk schoner 1
VELP - Zaterdagochtend 21 september gaan vrijwilligers weer op pad met Heel Velp Schoon. En deze keer is het een speciale gelegenheid, namelijk World Cleanup Day. In ruim 200 landen over de hele wereld gaan mensen die dag enthousiast op pad om zwerfafval te verzamelen.
Ze verzamelen om 10.30 uur op het achterplein van de Voorthuijsenschool. Ze lopen tot 12.00 uur, daarna is er gezelligheid, koffie, thee en wat lekkers in het Trefpunt aan de schoolstraat.
En net als vorige keren zijn ook vrienden, buren en familieleden met interesse voor een schone leefomgeving van harte welkom om mee te doen.
Verzoek : geef s.v.p. van te voren per mail, telefoon of app door dat je deelneemt. Dan kan er voldoende materialen klaar gelegd worden en kunnen ze op tijd starten met schoonmaak activiteit.
De volgende keer dat ze weer op pad gaan, is zaterdagmorgen 12 oktober om 10.30 uur, en dan vertrekken ze vanaf buurthuis De Poort. Noteer dit vast in je agenda.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.