Stichting Dickens Festival Velp sluit met feestelijke donaties aan lokale initiatieven

17 sep , 12:05 Nieuws
ap1020253 1 2000
VELP - Zaterdag, 14 september, vond een bijzonder evenement plaats in het Lorentzhuis, georganiseerd door de stichting Dickens Festival Velp. Dit feestelijke samenzijn markeerde de officiële opheffing van de stichting, die maar liefst vijf succesvolle edities van het Dickens Festival in de Emmastraat heeft georganiseerd.
Resterende geld van de stichting gedoneerd aan lokale initiatieven
Tijdens de bijeenkomst werden drie symbolische cheques uitgereikt aan lokale buurtinitiatieven als blijk van waardering voor hun inzet. De cheques, met elk een waarde van € 1.000,-, gingen naar:
  • Het buurtkastje Velp-Zuid
  • Inloophuis het Trefpunt
  • Buurthuis De Poort
Deze organisaties spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van de inwoners van Velp en omgeving. De donaties werden ontvangen met grote dankbaarheid en zullen worden ingezet voor verdere ontwikkeling van hun waardevolle activiteiten.

Muzikale omlijsting

Om de feestelijke afsluiting compleet te maken, was er een muzikaal optreden van een accordeonist en zangeres Machabelle. De aanwezige bewoners genoten zichtbaar van het samenzijn en de muziek.

Een succesvol verleden

De organisatie van dit evenement was in handen van Margrot van der Horst – Lohnstein, Jan-Peter Hop, Els van der Donck en ICT Visie, in samenwerking met vele vrijwilligers die ook de eerdere edities van het Dickens Festival tot een groot succes hebben gemaakt. Het Dickens Festival was een bijzonder evenement in Velp, waarbij de Emmastraat jaarlijks werd omgetoverd tot een sfeervol tafereel in Dickens-stijl.
Met deze feestelijke bijeenkomst sluit de stichting Dickens Festival Velp een hoofdstuk af, maar de herinneringen aan het sfeervolle evenement en de steun aan de gemeenschap zullen blijven.
ap1020339 1 2000
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
Dickens Festival Velp 2018: