KBO-PCOB contactmiddag Rheden op 12 september

03 sep , 18:40 Nieuws
sicilie google earth
RHEDEN - Op donderdag 12 september is de eerste KBO-PCOB contactmiddag van het nieuwe seizoen. Deze middag neemt Peter Manders uit Rozendaal ons in woord en beeld mee naar Sicilië. In deze presentatie kijken we o.a. naar de unieke geschiedenis, cultuur, kunst en religieuze tradities van het eiland.
De brute kracht van de vulkaan Etna en de aanwezigheid van de maffia geven een bijzonder accent. Kortom, weer een boeiende middag!
De toegang is voor leden gratis, koffie/thee € 1,50 per kop. Niet-leden: € 5, - incl. koffie/thee. Datum: 12 september. Plaats: Dorpshuis Rheden. Aanvang: 14.00 uur

Over de KBO-PCOB

De KBO-PCOB contactmiddag in Rheden is een sociale en informatieve bijeenkomst die regelmatig georganiseerd wordt voor leden van de KBO-PCOB, de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Deze middagen bieden ouderen een kans om elkaar te ontmoeten, deel te nemen aan verschillende activiteiten en informatie te krijgen over onderwerpen die voor hen relevant zijn.
Tijdens een contactmiddag kunnen diverse activiteiten op het programma staan, zoals lezingen over gezondheid, veiligheid of actuele maatschappelijke onderwerpen. Ook worden er soms workshops of creatieve sessies georganiseerd. Daarnaast is er vaak ruimte voor gezelligheid, zoals het samen drinken van koffie of thee, en het uitwisselen van ervaringen.
De contactmiddagen zijn een belangrijk onderdeel van de missie van de KBO-PCOB om senioren actief, betrokken en geïnformeerd te houden. Ze bieden niet alleen ontspanning en vermaak, maar ook ondersteuning op sociaal en informatief vlak.
Voor veel ouderen in Rheden zijn deze middagen een waardevol moment om hun sociale netwerk te onderhouden en uit te breiden, en om up-to-date te blijven met onderwerpen die hen aangaan. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen tijdens deze bijeenkomsten kennismaken met de vereniging en haar activiteiten.
De data en locaties van de KBO-PCOB contactmiddagen in Rheden worden meestal via lokale media, nieuwsbrieven en de website van de KBO-PCOB bekendgemaakt.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.