Meer aanbelhuizen welkom voor Halloweenevent in Velp-Zuid

30 sep , 19:08 Nieuws
halloween in velp chatgpt
VELP - Het organiseren van de Halloweenavond in een deel van Velp-Zuid is in volle gang. Ruim 150 kinderen zullen deelnemen aan deze griezeltocht. Maar nog meer huizen waar ze mogen aanbellen voor een Trick or Treat zijn van harte welkom.
Deze Halloweenviering vindt plaats op zaterdag 2 november vanaf 18.30 uur.
Bewoners in de straten Dr. Schaepmanstraat, Troelstrastraat, Elzenstraat, Graaf Ottostraat, Louisestraat, Thorbeckestraat, Groen van Prinstererstraat, Colijnstraat, dr. W Dreeshof kunnen zich tot 31 oktober 2024 aanmelden als aanbelhuis. Zij ontvangen van de organisatie een poster waardoor de kinderen weten dat ze daar mogen aanbellen. (Op = op, dus als mensen er genoeg van hebben, of de traktaties zijn op, kunnen ze gewoon de aanbelposter van de deur of het raam verwijderen en dan zal er niemand meer aanbellen)

Spannende griezelroute door een deel van Velp-Zuid

De route van dit jaar voert je langs verschillende aanbelhuizen en spookachtige locaties in de buurt. Hoe meer versierde huizen, hoe leuker de tocht.

Doe mee en meld je aan

Wil jij meedoen aan dit griezelfestijn? Meld je dan aan via de Facebookpagina Halloween Velp Zuid 2024 of neem contact op met de organisatie via de mail.
De organisatie en wijkbewoners hopen er weer een onvergetelijk griezelfeest van maken
Voor meer informatie en aanmelden:
  • Facebookpagina:  Halloween Velp Zuid 2024
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.