Nieuwe Ruimte met expositie ‘Eso es’ vanaf 6 oktober

30 sep , 15:51 Nieuws
gedroomd uitzicht een buitenexpositie van nieuwe ruimte in ellecom 12
VELP - Met als titel ‘Eso es!’, presenteert Nieuwe Ruimte, van 6 oktober t/m 27 oktober 2024 een expositie met werk van de ‘kunstenaar van de maand’ Katja de Soeten. Zij nodigde Marc de Vries, Caroline Kortenhorst en Kim van Kessel uit als mede-exposanten.
De titel van de tentoonstelling is de uitroep van omstanders die je vaak hoort bij flamenco muziek, bedoelt om degene die zijn of haar verhaal zingt aan te moedigen: ‘Zo is het! Dit is het!’
Katja de Soeten volgde haar opleiding bij ArtEZ in Arnhem en aan de Academie di Belle Arti in Florence. Sinds een paar jaar maakt zij collages, waarin haar schilderachtergrond duidelijk te zien is. Uit duizenden verscheurde snippertjes materiaal komt weer een eenheid tevoorschijn, een beeld dat soms geschilderd lijkt, en soms aan mozaïek doet denken. Ze werkt intuïtief naar het eindresultaat.
Bij het creëren van haar beelden werkt Caroline Kortenhorst tegenwoordig zoveel mogelijk zonder vooraf bedacht plan. Ze ontstaan, al bouwend terplekke. Marc de Vries exposeert deze maand foto’s en Kim van Kessel toont zijn keramische werken.
De expositie wordt op zondag 6 oktober om 15.00 uur feestelijk geopend in de expositielocatie aan de Oranjestraat 36a in Velp. Daarna is de expositie elke zondag gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.