Muzikaal feest in het Sprengenhus Laag Soeren met Sempre Crescendo en Big Band Dieren

30 sep , 13:04 Nieuws
muzikaal feest in het sprengenhus laag soeren met sempre crescendo en big band dieren 29 09 2024 1
LAAG SOEREN – Op zondag 29 september vond er een muzikaal feest plaats in het Sprengenhus in Laag-Soeren. Het harmonieorkest Sempre Crescendo en Big Band Dieren zorgden samen voor een onvergetelijke middag tijdens het concert “Tribute to the Blues”. Het was een unieke combinatie van harmonieuze klanken en swingende bigband-arrangementen, die het publiek volop wist te bekoren.
Het concert werd geopend door het harmonieorkest Sempre Crescendo met nummers als Still Got The Blues, Beatles in Concert, God Only Knows en Joking Mood. Vlak voor de pauze werd het optreden even stilgelegd voor een speciaal moment. Voorzitter Harrie Nieuwland onderbrak de dirigent en riep muzikant Aart Hans van Breda naar voren. Van Breda werd gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap bij één of meerdere muziekverenigingen. Hij ontving een verguld insigne met Zirkonia van de MBGF en KNMO. Ook zijn vrouw werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Het eerste deel van het concert werd afgesloten met het nummer The Groove Merchant, waarna het tijd was voor pauze.
Na de pauze nam Big Band Dieren het stokje over. Samen met hun zangeres brachten ze swingende bigband-arrangementen ten gehore. De nummers That Old Devil Called Love, 20 Nickels en Don’t Know Why klonken door de zaal. Het concert werd uiteindelijk afgesloten met een gezamenlijk nummer, Can’t Take My Eyes Off You, dat met een luid applaus werd ontvangen door de aanwezige muziekliefhebbers.
Na afloop van het concert konden de bezoekers gezellig napraten tijdens een borrel, met muziek verzorgd door The Great Borrelnootjes. De toegang tot dit muzikale evenement was volledig gratis.
Voor meer informatie:

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.