Nog drie zondagen...Jubileum expositie in de tuin van Sjef

17 okt , 11:58 Nieuws
stichting de tuin van sjef viert 25 jarig jubileum met onthulling schilderij en speciale tentoonstelling 08 09 2024 21
rheden.nieuws.nl
VELP - Stichting De Tuin van Sjef bestaat 25 jaar. Ter gelegenheid van het jubileum is er een speciale tentoonstelling getiteld "Door de natuur vernieuwt zich het leven", waarin kunstwerken van Sjef van der Molen te zien zijn.
De tentoonstelling omvat niet alleen werken uit de vaste collectie, maar ook unieke tekeningen die normaal gesproken in particulier bezit zijn en zelden worden tentoongesteld.
De Tuin van Sjef, gelegen aan de Boulevard 33b in Velp en grenzend aan de Rozendaalse beek, is een prachtig voorbeeld van hoe natuur en kunst samenkomen in een stedelijke omgeving. Sinds het overlijden van de oprichter, kunstenaar Sjef van de Molen, in 2014, wordt de tuin onderhouden door een toegewijde groep vrijwilligers en begunstigers. Hun gezamenlijke inspanningen hebben ervoor gezorgd dat deze bijzondere plek behouden blijft als een groene oase voor zowel bewoners als bezoekers.
De jubileumtentoonstelling werd zondag 8 september 2024 geopend door burgemeester Carol van Eert en wethouder cultuur & natuur Paul Hofman van de gemeente Rheden.
Op zondagmiddagen tot en met 3 november zijn er rondleidingen in de tuin en is de jubileumtentoonstelling te bezoeken. Deze tentoonstelling biedt een unieke kans om meer te leren over de geschiedenis van de tuin en de visie van Sjef van de Molen. Voor deelname aan de jubileumtentoonstelling is aanmelden via de website van De Tuin van Sjef (www.detuinvansjef.nl) vereist. Er wordt gewerkt met tijdsloten om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk komen kijken.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.