Ontdek de verborgen groene parels tijdens de Open Tuinendag in Velp

06 sep , 11:08 Nieuws
succesvolle open tuinen dag in ellecom en de steeg 2024 1
VELP - Op zaterdag 14 september opent Velp haar poorten naar enkele van de mooiste privétuinen tijdens de jaarlijkse Open Tuinendag. Tussen 13.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom om zes prachtige tuinen te ontdekken, gelegen aan de Overhagenseweg en Reinaldstraat.
Dit evenement biedt een unieke kans om de serene en bloeiende oases te bewonderen, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek.
De toegang tot deze bijzondere dag is geheel gratis! Laat u betoveren door de explosie van kleur en geur, en geniet van de rust en sereniteit die deze groene toevluchtsoorden te bieden hebben. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor uw eigen tuin of gewoon wilt genieten van een ontspannen middag in de natuur, de Open Tuinendag biedt voor ieder wat wils.
De organisatie van dit evenement ligt in handen van enthousiaste tuinliefhebbers die hun passie voor tuinieren graag met het publiek delen. Kom langs en ervaar de harmonie en schoonheid van de Velpse tuinen.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website: opentuinendagvelp.nl.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.