Openluchtzwembad Rheden blijft één week langer open

06 sep , 9:08 Nieuws
grote drukte in openluchtzwembad rheden 08 07 2023 1
RHEDEN - Goed nieuws voor zwemmers! Het Openluchtzwembad Rheden aan de IJsselsingel 7 blijft een week langer open. Dit betekent dat bezoekers tot en met zondag 15 september kunnen genieten van het grote bad. De openingstijden doordeweeks zijn van 07.00 tot 10.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 11.00 uur. Het familiebad en peuterbad sluiten echter al eerder, namelijk op zondag 8 september.
Het besluit om het zwembad langer open te houden, is genomen na een petitie die vorige week aan wethouder Ronald ter Hoeven werd overhandigd. In de petitie, die gesteund werd door vele inwoners, werd gevraagd om het buitenbad langer open te houden. Mede dankzij deze oproep heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om het grote bad nog een extra week open te houden. Er wordt zelfs overwogen om het zwembad in 2025 de gehele maand september open te houden.
Voor toegang tot het zwembad kunnen bezoekers zowel aan de kassa als online losse kaartjes kopen. Ook is er een 12-badenkaart verkrijgbaar, die één jaar geldig is. Abonnementen zijn echter niet meer geldig voor dit seizoen.
Hondenplonsen gaat door Op zondag 8 september vindt traditiegetrouw het hondenplonsen plaats in het familiebad, van 11.00 tot 12.00 uur. Dit evenement is uitsluitend in het familiebad; het grote bad blijft beschikbaar voor reguliere zwemmers. Na het hondenplonsen worden het familiebad en het peuterbad gesloten voor de rest van het seizoen.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.