Open Podium in de kerk van Rozendaal: een middag vol muziek

18 okt , 10:58 Nieuws
2015 09 12 kerklaan herenkerk rozendaal 001
rheden.nieuws.nl, Theo Jansen
ROZENDAAL – Op zondagmiddag 27 oktober 2024 is het weer tijd voor het jaarlijkse Open Podium in de kerk aan de Kerklaan in Rozendaal. Dit evenement biedt een podium aan getalenteerde en enthousiaste amateurmusici die met passie hun kunsten zullen vertonen. Het belooft een gevarieerde muzikale middag te worden met optredens van zang, piano, gitaar en percussie.
Het programma biedt voor ieder wat wils, van klassieke liederen en Nederlandstalige nummers tot Jiddische liederen en eigentijdse songs. Een aantal musici, zoals Henriëtta Currie, Ella Visser, Marianne Verkamman, Marijke Laurense en Eddy Braam, hebben al eerder op het Open Podium gestaan en oogstten veel applaus. Daarnaast staat dit jaar ook de jonge tienerband ‘Rosedale’ op het programma, wat zorgt voor een dynamische mix van ervaren en opkomende talenten.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 27 oktober 2024
  • Tijd: 15.00 uur
  • Locatie: Kerk aan de Kerklaan, Rozendaal
  • Toegang: gratis
Na afloop van de optredens is er gelegenheid om na te praten met de musici en elkaar te ontmoeten, onder het genot van een drankje. De middag wordt georganiseerd door Kunst in de Kerk (KIK), die elk jaar weer zorgt voor een succesvol en sfeervol evenement.
Kom genieten van een mooie muzikale middag en steun deze talentvolle amateurmusici tijdens het Open Podium in de kerk van Rozendaal.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.