Revue, Oh Buurman wat doet u nu? in Theothorne

19 sep , 13:16 Nieuws
adjenl
DIEREN - De nieuwe revue voorstelling met Arijan van Bavel (adje) en Esmee Joanna is een komedie over de voors en tegens van buren. Liedjes, sketches en korte conferences volgen elkaar in hoog tempo op. De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater.

Korte inhoud:

Arijan van Bavel en Esmee Joanna wonen in Tilburg naast elkaar. Met alle gevolgen van dien. Arijan is nooit jaloers op de 1.2 miljoen TikTok volgers van zijn buurvrouw. En Esmee Joanna heeft er ook nooit problemen mee dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt. In deze hilarische voorstelling wordt er gelachen om een heftige burenruzie, gluren we met Arijan en Esmee Joanna onbeschaamd over de heg en loopt een kopje suiker lenen compleet uit de hand. Blijkt een goede buur wel beter dan een verre vriend?
De komedie is te zien van oktober 2024 tot april 2025 in de theaters.
Informatie:
  • Zondag 6 oktober 2024 in Theothorne te Dieren.
  • Begin tijd 16:00 uur
  • Kosten van een kaartje €25 en een vip ticket kost €30 (hierbij zit je vooraan en heb je na de voorstelling een meet & Greet op het podium).
Trailer: 
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.