Rondje Zachtheid: wandelen in Rheden voor een betere wereld

18 okt , 10:29 Nieuws
rondje zachtheid
Rondje Zachtheid Rheden
RHEDEN – Op vrijdag 25 oktober 2024 vindt in Rheden opnieuw de maandelijkse wandeling ‘Rondje Zachtheid’ plaats. Deze bijzondere wandeling nodigt deelnemers uit om bewust en vriendelijk voor de wereld te wandelen. Elke laatste vrijdag van de maand komen mensen in zo’n twintig verschillende plaatsen in Nederland en België samen voor deze wandelingen, waarbij een deel van de route in stilte wordt gelopen. Het doel? Stil staan bij zachtheid en vriendelijkheid voor jezelf, de ander en de wereld om je heen.
Geen aanmelding nodig Voor deelname aan de wandeling in Rheden hoeft u zich niet vooraf aan te melden. U kunt gewoon aansluiten. De wandeling start om 19.00 uur vanaf het station in Rheden en duurt ongeveer 45 minuten. Gedurende deze 4 kilometer wordt een deel van de tijd in stilte gelopen, zodat er ruimte ontstaat om na te denken of simpelweg te genieten van de rust en de omgeving.

Praktische informatie:

  • Datum: vrijdag 25 oktober 2024
  • Tijd: 19.00 uur
  • Startlocatie: Station Rheden
  • Duur: circa 45 minuten (4 km)
De wandeling wordt georganiseerd door Marjon Weijzen, contactpersoon voor dit evenement. Zij is bereikbaar via telefoon (06-27-061942) en e-mail ([email protected]). De organisatie wordt ondersteund door Stichting WiekentRheden.
Meer informatie Wilt u meer weten over ‘Rondje Zachtheid’ of Stichting WiekentRheden? Bezoek dan de websites www.wiekentrheden.nl en www.rondjezachtheid.nl.
Kom gerust meewandelen en ervaar zelf de kracht van stilte en vriendelijkheid in de prachtige natuur van Rheden. U hoeft niets mee te nemen, alleen uzelf en uw open houding!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.