Start vijf bijeenkomsten van Cafe Doodgewoon in Dieren

23 sep , 13:03 Nieuws
doodgewoon
DIEREN - In de VrijeTijdsVleugel van het Duynhuis organiseert de D3rde Verdieping Café Doodgewoon. Terwijl doodgaan de enige zekerheid is die we hebben in het leven wordt er maar weinig overgesproken.
In Café Doodgewoon willen ze tijd en ruimte maken om met elkaar zo gewoon mogelijk over de dood en het sterven te spreken.
Hoe gaat sterven? Wat zijn je beelden bij dood en sterven? Wat is er na de dood? Wat is voor jou belangrijk als je gaat sterven? Wat is voltooid leven? Wanneer kan je euthanasie krijgen? Hoe kan ik eigen regie houden in je dood? Waar hoop je op, waar ben je bang voor?
Voor de één is de dood abstract, ver weg, voor de ander concreet, dichtbij. Wat we delen is dat we stilstaan bij onze sterfelijkheid en die van onze naasten en hoe we ons daartoe kunnen en willen verhouden.
Café Doodgewoon is voor iedereen en alle leeftijden en zal plaats vinden op de volgende donderdagavonden van 19:30 – 21:30 uur:
  • Donderdag 26 september 2024
  • Donderdag 28 november 2024
  • Donderdag 27 februari 2025
  • Donderdag 24 april 2025
  • Donderdag 26 juni 2025
Locatie is: De VrijeTijdsVleugel in het Duynhuis, Van der Duyn van Maasdamstraat 63, Dieren
Gespreksleiders op deze avonden zijn: Hanneke ter Beest, geestelijk verzorger en werkzaam bij Attent Zorg en Behandeling en Susanna Kamminga, geestelijk verzorger Aan de stamtafel en werkzaam o.a. in opdracht van D3rde Verdieping. Café Doodgewoon in Dieren wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met de medewerkers van Inloophuis Dieren
Graag vooraf aanmelden voor de avonden via [email protected] of via telefoonnummer 06 83702114.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.