Unieke theaterwandeling trekt 900 bezoekers op landgoed Hof te Dieren

23 sep , 16:39 Nieuws
unieke theaterwandeling trekt 900 bezoekers op landgoed hof te dieren 2024 1
DIEREN – Op zondag 22 september genoten zo’n 900 bezoekers van een bijzondere theaterwandeling op het prachtige landgoed Hof te Dieren, dat exclusief voor deze gelegenheid was opengesteld door Stichting Twickel. De theaterwandeling, georganiseerd door Rotaryclub Rheden-Rozendaal, bood een unieke ervaring waarbij bezoekers langs zeven podia werden geleid, waar ze konden genieten van diverse optredens met dans, muziek en theater.
Vanaf 11.00 uur stroomde het publiek het landgoed binnen. Bezoekers vertrokken in groepen van circa 40 personen, elke 10 minuten begeleid door een schout. Op elk podium was er een optreden van ongeveer zeven minuten, variërend van zang en muziek tot dans en toneel. Tijdens de wandeling werden bezoekers verrast door verklede acteurs die als ridders, hofdames, hofnarren, troubadours, en zelfs als papegaai of vleermuis, de sfeer tot leven brachten. Deze personages gaven bovendien aankondigingen van komende theatervoorstellingen.
Na de wandeling eindigde het programma in de sfeervolle wijngaard van Domein Hof te Dieren, eigendom van Youp en Riet Cretier. Hier konden kinderen deelnemen aan een speciaal kinderprogramma met onder andere een vossenjacht, poppentheater en creatieve workshops, zoals maskers maken en kleuren. Ondertussen genoten de ouders op de terrassen van een drankje en muzikale optredens.
Opbrengst voor het goede doel De opbrengsten van dit evenement gaan volledig naar drie lokale goede doelen: Stichting Leergeld Arnhem/Rheden, Ons Raadhuis in Velp, en de Vriendenbus Dieren. Door deel te nemen aan de theaterwandeling droegen bezoekers dus direct bij aan deze waardevolle initiatieven.
Het evenement was een groot succes. Ruim 800 bezoekers hadden zich vooraf aangemeld, en dankzij het prachtige weer werden er aan de deur nog eens 100 kaarten verkocht. De entreeprijs bedroeg € 7,50 voor iedereen vanaf 12 jaar. De totale opbrengst van de dag wordt later bekendgemaakt.
Voor meer informatie kijk op : www.detheaterwandeling.nl

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.