Studenten Aeres MBO Velp ontdekken het actieve Parijs tijdens vierdaagse excursie

23 sep , 17:18 Nieuws
natuurlijk ook even poseren bij paris2024 letters voor de jardin du luxembourg berend poppema
VELP – Op 20 september 2024 keerden twintig derdejaars mbo-studenten van Aeres MBO Velp, moe maar vol inspiratie, terug van een vierdaagse excursie naar Parijs. De studenten van de opleidingen Bloem, Styling & Design en Hovenier verbleven samen met drie vakdocenten in een hostel nabij Gare du Nord en maakten kennis met zowel de culturele als groene kanten van de Franse hoofdstad.
Voor de studenten Bloem en Styling stonden iconische bezienswaardigheden op het programma, zoals de Arc de Triomphe, het Paleis van Versailles, de Notre Dame, het Louvre, de Eiffeltoren en het graf van Napoleon. De hoveniers in opleiding richtten zich tijdens de excursie op indrukwekkende tuinen en landschappen, waaronder de Grande Arche in La Défense, de tuinen van Versailles en Marie Antoinette, en het terrein van het Olympisch dorp.
(Tekst gaat verder onder de foto)
Op de eerste avond maakte de hele groep een rondvaart over de Seine, waarbij ze Parijs vanaf het water konden bewonderen. De tweede avond stond in het teken van een lichttour per bus door de stad. Naast de geplande activiteiten kregen de studenten ook tijd om op eigen gelegenheid in kleine groepjes de stad verder te verkennen, waarbij sommigen de Eiffeltoren beklommen voor een adembenemend uitzicht.
De excursie was niet alleen een leerzame ervaring, maar bood de studenten ook de kans om het examenjaar goed te beginnen en elkaar nog beter te leren kennen. Voor velen zal deze inspirerende reis naar Parijs een onvergetelijke herinnering blijven.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.