Tips voor voordelig reizen met de (klein)kinderen: ontdek het gemak van het openbaar vervoer

13 sep , 6:40 Nieuws
ov inloopspreekuur ervaar het ov
REGIO – De nazomer is de perfecte tijd om er nog een dagje op uit te gaan met de (klein)kinderen. En wat is er leuker dan samen ontspannen te reizen met de bus, trein of tram? Het openbaar vervoer (OV) biedt een relaxte manier om te reizen, en het mooie is dat kinderen vaak voordelig, of zelfs gratis, meereizen. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan het gratis OV-inloopspreekuur!

Datum: maandag 23 september 2024Tijd: 14.00 – 15.30 uur. Locatie: Bibliotheek Dieren, Ericaplein 5, Dieren

Tijdens dit inloopspreekuur kun je al je vragen stellen aan de speciale OV-ambassadeurs. Zij vertellen je graag meer over de beschikbare kortingen en kaartjes voor kinderen. Daarnaast geven ze tips voor leuke uitstapjes met het OV. Heb je vragen over het gebruik van de OV-chipkaart of over het in- en uitchecken bij verschillende vervoerders? De OV-ambassadeurs staan klaar om je vragen in alle rust te beantwoorden.
“De OV-ambassadeur vertelde dat mijn kleinkinderen gratis met de bus en tram mogen reizen en ze had zelfs nog een paar leuke tips voor een uitje. Ik ga nu thuis rustig een leuk dagje uit met ze plannen.” – Marga (69 jaar)
Wil jij, net als Marga, voordelig en ontspannen met je (klein)kinderen reizen, maar heb je nog wat meer informatie nodig? Kom dan vrijblijvend langs bij het inloopspreekuur en laat je uitgebreid informeren. Voor meer informatie kun je ook terecht op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Telefonische spreekuren: advies op maat

Heb je liever telefonisch advies? Ook dat kan! De OV-ambassadeurs zijn dagelijks telefonisch bereikbaar om je verder te helpen met al je vragen over het openbaar vervoer.
Telefoonnummer: 038 – 303 80 10Openingstijden telefonische spreekuren:
  • Maandag t/m vrijdagochtend: 10.00 – 12.00 uur
  • Dinsdag- en donderdagmiddag: 13.30 – 15.00 uur
  • Maandag- en woensdagavond: 18.30 – 20.00 uur

Waarom reizen met het openbaar vervoer?

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden het belangrijk dat het openbaar vervoer voor iedereen toegankelijk en makkelijk te gebruiken is. OV biedt veel voordelen, maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om hiermee te reizen. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met uitgebreide kennis van het openbaar vervoer, helpen graag om iedereen wegwijs te maken in het OV-systeem.
De OV-ambassadeurs staan voor je klaar om je op weg te helpen!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.