Training niet-aangeboren hersenletsel (NAH) voor vrijwilligers

19 sep , 14:55 Nieuws
nah trefpunt velp hersenletselnl
RHEDEN - Samen met MEE organiseert het Vrijwilligerspunt Rheden op woensdagmiddag 2 oktober een training voor vrijwilligers die te maken kunnen hebben met kinderen of volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel.
NAH heeft gevolgen voor het gedrag, de cognitie en de emotie. Dan kan regelmatig problemen opleveren, zowel voor de persoon met niet-aangeboren hersenletsel als voor de mensen om hem of haar heen. De training behandelt de theoretische kennis over NAH. Ook leer je hoe je deze kennis kunt toepassen in de praktijk.
De bijeenkomst begint met een korte uitleg over Niet-aangeboren hersenletsel. Daarna ga je zelf ervaren: eerst gezamenlijk en daarna in circuit. Door deze oefeningen ervaar waar mensen NAH moeite mee kunnen hebben hun dagelijks leven.
De training is op woensdag 2 oktober 2024 van 13:00 tot 16:00 uur aan de dorpsstraat 70 in Rheden. Deelname is gratis voor vrijwilligers.
Aanmelden? Kan bij Kelly Voorn via [email protected]
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.