Tuindag in de Tuin van Sjef: Ontdek een natuuroase midden in Velp

15 sep , 15:40 Nieuws
stichting de tuin van sjef viert 25 jarig jubileum met onthulling schilderij en speciale tentoonstelling 08 09 2024 24
VELP – Op zondag 22 september van 13.00 tot 17.00 uur opent de Tuin van Sjef opnieuw haar poorten voor een speciale tuindag. Bezoekers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan rondleidingen door de tuin, waarbij de bijzondere geschiedenis en unieke inrichting van deze door mensenhanden gevormde natuuroase worden toegelicht. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.
De Tuin van Sjef, gelegen aan de Boulevard 33b in Velp en grenzend aan de Rozendaalse beek, is een prachtig voorbeeld van hoe natuur en kunst samenkomen in een stedelijke omgeving. Sinds het overlijden van de oprichter, kunstenaar Sjef van de Molen, in 2014, wordt de tuin onderhouden door een toegewijde groep vrijwilligers en begunstigers. Hun gezamenlijke inspanningen hebben ervoor gezorgd dat deze bijzondere plek behouden blijft als een groene oase voor zowel bewoners als bezoekers.
Naast de tuindag op 22 september, zijn er op zondagmiddagen van 29 september tot en met 3 november rondleidingen en een jubileumtentoonstelling te bezoeken in de tuin. Deze tentoonstelling biedt een unieke kans om meer te leren over de geschiedenis van de tuin en de visie van Sjef van de Molen. Voor deelname aan de jubileumtentoonstelling is aanmelden via de website van De Tuin van Sjef (www.detuinvansjef.nl) vereist.
De Tuin van Sjef is een bijzondere plek, niet alleen vanwege zijn ligging, maar ook door de creativiteit en zorg waarmee deze natuurtuin is ontworpen. Het vormt een groene long midden in Velp, waar bezoekers even kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.