5e Dickens Festival Velp weer groot succes!

VELP – Het begon op zaterdagmiddag wat tam, maar dankzij de meevallende weersverwachting was het al redelijk druk te noemen.

Vanaf het Kerkplein in de Emmastraat tot aan het spoor stonden op de zaterdag allerlei kramen, op de zndag was de gehele Emmastraat gevuld met kramen met spullen die te koop werden aangeboden. Van de inmiddels welbekende bakkerij, waar het brood ter plekke afgebakken wordt op het kerkplein tot allerlei streekprodukten en natuurlijk ook diverse eetgelegenheden.

Het publiek werd verrast door allerlei in Dickensstijl geklede figuranten, koren en natuurlijk was Scrooge net als alle andere jaren ook weer van de partij.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dickens Festival 2019

Dit jaar had de organisatie zowel op zaterdag als op zondag een vol programma in de prachtige kerk van De Emmastraat verzorgd, waar veel mensen op af kwamen en van genoten.

De kerk zat bij de meeste voorstellingen goed vol, maar op de zondagmiddag trok het Popkoor A Sign Of Friendship heel veel belangstellenden, de kerk was gewoon vol te noemen.

Op zaterdag en zondag was er op de Overtuin door enkele ondernemers een ontmoetingsplein gecreëerd, ook hier veel figuranten en een aantal kramen, er konden wensen in de kerstboom gehangen worden en men kon op de foto met de kerstboom als achtergrond.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dickens Festival 2019

Al met al mag het Dickens Festival dat ondanks de in eerste instantie zeer slechte weersvoorspellingen een groot succes genoemd worden. Het was druk en heel gezellig in de Emmastraat en op de Overtuin.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s en vergeet vooral niet de onderstaande filmpjes te bekijken het eerste filmpje is een compilatie gemaakt door Luc Wermers van Beeldmixer.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0