Peuterspeelzaal De Eekhoorn 40 jaar

26 sep 2013, 2:47 Nieuws
infomiddag
ROZENDAAL – Peuterspeelzaal De Eekhoorn in Rozendaal bestaat 40 jaar. Woensdag 25 september werd dit samen met de peuters gevierd en donderdag de 26e wordt dit nog eens dunnetjes over gedaan.
Peuters die normaal niet op deze dagen aanwezig zijn werden uitgenodigd het feest mee te vieren. In de zaal staat een grote opblaas-ballenbak, waar de peuters heerlijk 'los' kunnen gaan. Alle ingrediënten voor een feest waren verder aanwezig: ballonnen, vlaggen en schmink. Als verrassingscadeau was er een, door de leiding zelf bedrukt, T-shirt.
Aan het eind van de feestelijke eerste ochtend werden er liedjes gezongen en werden de peuters getrakteerd op een bordje friet met frikadel.
cwnod0b4job5ezbafmvbpdplg
Friet met frikadel: feest!!
Peuterspeelzaal De Eekhoorn in Rozendaal is opgericht op 27 Augustus 1973 en is nog één van de weinige peuterspeelzalen in de regio. Waar vorig jaar veel peuterspeelzalen zijn verdwenen na bezuinigingen, is open gebleven.
ycfbeoowvbn5kkvg0mqii1rhd
…vroeger…
In de peuterspeelzaal is het van belang dat vrij spelen en gezamenlijke activiteiten elkaar afwisselen. Naast druk bezig zijn, worden er voldoende rustmomenten ingebouwd. In kleine groepjes wordt via bepaalde thema’s gewerkt waarbij taalontwikkeling, aandacht voor muziek en dans, ruimte voor fantasie en creativiteit en stimulansvormen de basis vormen.
Klik HIER voor een fotoreportage van de feestelijkheden op woensdag 25 september

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.
otbjhicrd9izos24lgxb1k7r3
De 'crew'
ensybnno0pk0jq005pwmg7acq
Fotografe Rheden Nieuws belaagd (is ook feest..)