Andrea Deelstra  NK-kampioene marathon 2013, geeft tweetal Hardloopclinics

14 mei 2014, 20:32 Nieuws
qhf288palhaobre2284kvzwk5 reusink0
REGIO - Op vrijdagavond 16 en 23 mei van 19.00-20.30 uur kun je meedoen met deze gratis clinics van Andrea Deelstra.
Andrea komt op vrijdagavond 16 mei in Doesburg en op 23 mei in Ellecom voor enthousiaste recreatieve lopers een hardloopclinic verzorgen. In deze actieve clinics wordt aandacht besteed aan looptechniek, tempo- en tijdgevoel. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen over Andrea's hardloopervaringen.
Sinds 2006 werkt Andrea met haar trainer, Bram Wassenaar, aan haar ultieme droom, het lopen van de Olympische Marathon. In de periode dat zij samenwerken zijn er al mooie successen geboekt, Andrea is meerdere keren Nederlands Kampioen geweest op de 3000 meter Steeple Chase, verder heeft zij diverse EK-crossen gelopen, met een 11e positie als beste klassering.
De afgelopen twee jaar kwam zij in meerdere wegwedstrijden als eerste Nederlandse over de finish en liep zij regelmatig voorin mee met de Afrikanen en sterke Europese loopsters. Mooie tijden, maar ook titels op het Nederland kampioenschap Halve Marathon en recent op het NK-Marathon staan op haar CV.
Ben je geïnteresseerd in een clinic van Andrea?
Via het afspraakformulier op kun je je inschrijven. Vermeld bij uw klachtomschrijving “deelname hardloopclinic” en je voorkeursdatum en ook hoeveel loopervaring je hebt en of je lid bent van een club, vervolgens ontvang je meer informatie.
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over Andrea en haar hardloopervaringen, bezoek dan .
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de "Vind ik leuk"-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

reusink0