Karakteristieke foto wint herfstprijs #mooiRheden

22 jan 2016, 11:32 Nieuws
hoofdstraat 21 1 16 001
GEMEENTE RHEDEN - Op donderdagavond 21 januari ontving de heer Bijsterveld uit Dieren uit handen van wethouder Olland de prijs voor de mooiste herfstfoto. De heer Bijsterveld was een van de deelnemers van de fotowedstrijd’ #mooiRheden’.
Inwoners van de gemeente Rheden konden van 21 september tot 20 december hun mooiste herfstfoto van de gemeente insturen. De gemeente Rheden ontving maar liefst 56 mooie herfstfoto’s. De jury, bestaande uit wethouder Nicole Olland, de fotografen Ron Oostveen en Marc Pluim en hoofdredacteur van de Regiobode Wencel Maresch, kozen uit alle inzendingen de mooiste herfstfoto.
"De winnende foto is een echte herfstfoto, gemaakt op een karakteristieke plek. Daarnaast is het technisch een goed en mooi plaatje," aldus de jury bij monde van fotograaf Marc Pluim. De winnaar mag een fotoshoot laten maken bij een van de (jury-)fotografen. Daarnaast maakt de heer Bijsterveld over een jaar ook nog kans op de hoofdprijs, een fotoworkshop.
hoofdstraat 21 1 16 006
#mooiRheden in de winter
Vanaf 21 december tot en met 20 maart 2016 kunnen inwoners van de gemeente Rheden de mooiste winterfoto’s insturen. Schaatsende mensen, wandelende mensen in een winters landschap of winterse taferelen, als het maar in de gemeente Rheden is.
Kijk voor de spelregels van de fotowedstrijd op www.rheden.nl/fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Elk dorp in onze gemeente heeft zijn eigen karakteristieken, diverse trekpleisters en een prachtig omringend landschap in ieder seizoen van het jaar. Juist naar deze foto’s is de gemeente Rheden op zoek. Bewoners kunnen nog aan drie edities meedoen (winter, lente, zomer). Na afloop van ieder seizoen wordt door een deskundige jury de winnende foto gekozen.
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.
hoofdstraat 21 1 16 009
Alle foto’s kunnen vervolgens worden gebruikt ter promotie van de gemeente Rheden zoals bij publicaties, de website en op social media.
Foto insturen?
Stuur de mooiste digitale foto’s (maximaal drie) als JPG, JPEG of PNG, met een grootte tussen
2 en 8 mB en minimaal 300 dpi/inch via WeTransfer naar: [email protected]
De winterfoto’s kunnen tot en met 20 maart 2016 worden ingestuurd. Vergeet niet om - naast naam, adres en telefoonnummer - te vermelden wat er op de foto staat en waar de foto gemaakt is. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.