Mantelzorgbijeenkomst met als thema: 

14 apr 2014, 11:50 Nieuws
infomiddag
In de Oase, Ericaplein 1 te Dieren, is op donderdagochtend 17 april aanstaande van 10.00-12.00 uur een Mantelzorgcafé met als thema “mantelzorg voor cliënten met specifieke problematiek”.
Deze ochtend wordt verzorgd door Bea Evers van Attent wwz, en Het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp en Mantelzorg.
Voor wie is het mantelzorgcafé?
Is uw partner of kind gehandicapt of langdurig ziek? Zorgt u voor uw hulpbehoevende ouder(s)? Geeft u intensieve ondersteuning aan een familielid, vriend of buur? Dan hoort u bij de grote groep mensen die mantelzorg verleent. Het Mantelzorgcafé is er speciaal voor u!
Het is een gelegenheid om even los zijn van de zorg, om in een ontspannen sfeer andere mantelzorgers te ontmoeten en om te merken dat u er niet alleen voor staat. In het mantelzorgcafé kunt u ervaringen en emoties delen, maar u kunt ook informatie krijgen die u kan helpen bij uw taken als mantelzorger.
Het thema: “mantelzorg voor cliënten met specifieke problematiek”
- Hoe ga ik om met veranderend gedrag?
- Hoe ga ik om met mijn naasten die gedrag vertoont dat ik moeilijk kan hanteren?
Komt u ook?
Het Mantelzorgcafé is toegankelijk voor alle inwoners van Rheden en Rozendaal.
U bent vanaf 9.30 uur welkom, het programma start om 10.00 uur, en eindigt uiterlijk om 12.00 uur. Aan het bezoeken van de mantelzorgcafé zijn geen kosten verbonden, koffie en thee zijn gratis.
Aanmelden
Om te weten op hoeveel bezoekers zij kunnen rekenen, vragen zij u om dit even telefonisch door te geven. Dit kan tot en met 14 april 2014.
Telefoon 026 – 3707070 van Meldpunt Vrijwillige Thuishulp Rheden en Rozendaal, op werkdagen van 9.30 tot 11.30 uur, of per e-mail [email protected]
Vervoer of vervangende zorg
Mocht de opvang voor de thuissituatie of het vervoer voor u een probleem zijn, wilt u dan tijdig contact opnemen met het Meldpunt.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de "Vind ik leuk"-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.