Beginnerscursus hardlopen bij AV Gelre in Dieren

14 sep , 13:10 Nieuws
beginnerscursus hardlopen av gelre
DIEREN – Wil je graag beginnen met hardlopen, maar vind je het spannend om alleen te starten? Dan is de vernieuwde beginnerscursus van AV Gelre iets voor jou! Op zaterdag 5 oktober om 11.00 uur gaan we van start. Trek je hardloopschoenen aan en ontdek samen met ons het plezier van hardlopen!
De cursus is speciaal samengesteld om jou stap voor stap te begeleiden richting je eerste 3 kilometer hardlopen. Met een zorgvuldig opgezet programma, deskundige begeleiding en een flinke dosis enthousiasme helpen we je om jouw doelen te bereiken. Alles wat je nodig hebt is comfortabele sportkleding; wij zorgen voor de rest! Denk aan tips, technieken en vooral een flinke portie motivatie. Je zult al snel merken dat je meer kunt dan je dacht!

Praktische informatie

De cursus duurt acht weken en vindt plaats op zaterdagochtend om 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur. De trainingen worden gehouden op onze locatie aan de Kolonieweg in Dieren. We combineren baantrainingen met looproutes door de prachtige bossen in de omgeving. Naast hardlooptechnieken besteden we ook aandacht aan theorie, zodat je een solide basis krijgt voor je verdere hardloopavontuur.
Heb je na de cursus de smaak te pakken? Bij AV Gelre begeleiden we je graag verder en zorgen we ervoor dat je je snel thuis voelt in onze hardloopclub!

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven voor de cursus kan via onze website: www.avgelre.nl. Hier vind je ook meer informatie over het landelijke NN Runningcoach-initiatief. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mail naar: [email protected].

Al een ervaren loper?

Ben je al een ervaren hardloper en op zoek naar een gezellige loopgroep? Kom dan gerust eens meetrainen bij AV Gelre! De eerste vier trainingen zijn geheel gratis en vrijblijvend. We bieden trainingen voor verschillende niveaus, variërend van duurtrainingen in het bos tot techniektrainingen op de atletiekbaan. Voor meer informatie over de trainingen en trainingstijden kun je terecht op onze website www.avgelre.nl of contact opnemen via [email protected].
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.