Een geslaagde buurt BBQ met Burendag in nieuwe wijk Velp

Foto: Kelly Buurman

VELP – Ongeveer 40 volwassenen en 12 kinderen waren aanwezig tijdens de eerste buurt BBQ in de nieuwe wijk op het Recordterrein. Ongeveer de helft van de woningen deed mee. De sfeer zat er goed in ondanks de regen.

Er was een haardvuur waar de kinderen Marshmallows konden roosteren. Toen het om 19.00 uur droog was werd het springkussen nog even opgezet.

Jumbo Velp heeft veel eten en drank gesponsord. Ook ballon atelier Arnhem heeft gezorgd voor wat aankleding.

“Dankzij deze dag hebben we elkaar beter leren kennen. We wonen er pas sinds mei 2022 en hebben nu al een band. Het is erg leuk om met elkaar dit project op deze manier af te ronden. Je bent dit avontuur begonnen met een tekening en nu sta je een feestje te vieren midden in deze leuke nieuwbouwwijk. Volgend jaar doen we het zeker weer en hopen we op een nog hogere opkomst” aldus wijkbewoonster Kelly Buurman.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen