Huurders in gemeente Rheden kunnen zich aansluiten bij HVR, maar waarvoor?!

Foto: rheden.nieuws.nl

Woont u in een huurwoning van Woningcorperatie Vivare in gemeente Rheden dan kunt ook u lid worden van HVR (Huurdersvereniging Rheden).

De Huurdersvereniging Rheden (HVR) is een organisatie die, naar eigen zegge, opkomt voor de belangen van huurders van Woningcorperatie Vivare en woningzoekenden in de gemeente Rheden. De vereniging is opgericht om deze huurders een stem te geven en ervoor te zorgen dat zij goede en betaalbare huisvesting hebben.

De HVR werkt samen met huurdersorganisaties, woningcorporatie, gemeenten en andere belangenbehartigers om ervoor te zorgen dat huurders worden behandeld op een eerlijke en rechtvaardige manier. De vereniging streeft ernaar om de leefomstandigheden van huurders te verbeteren en te zorgen voor een goede huisvesting voor iedereen.

De HVR biedt ook hulp en advies aan huurders die problemen hebben met hun huisvesting of huurovereenkomst. De vereniging heeft medewerkers die huurders kunnen helpen bij het oplossen van problemen en het vinden van een oplossing.

Als huurder in de gemeente Rheden is het aan te raden om lid te worden van de Huurdersvereniging Rheden. Door lid te worden, kunt u uw stem laten horen en samen met andere huurders werken aan een beter woonklimaat. Voor meer informatie over de HVR en hoe u lid kunt worden, kunt u terecht op de website van de vereniging. https://hvr-velp.nl/.

Een lidmaatschap kost 50 eurocent per maand en kan tegelijk met uw huur in rekening worden gebracht. Leden ontvangen 2x per jaar een folder met informatie.

Spreekuren

Kantoor HVR, President Kennedylaan 46c in Velp is te bezoeken tijdens de spreekuren. Het spreekuurteam bestaande uit John Berends, Gerrit Jochemsen en Ethel Jochemsen houdt elke 2e en 4e dinsdag van de maand spreekuur van 19.00 tot 20.00 uur (achterzijde Enthof flat). Elke derde maandag van de maand behalve in de maanden juli en augustus is er spreekuur in de ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren van 19.30 tot 20.30 uur door Wim Jongejan.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen