500 (wens)kaarsjes op het water in het parkje in Ellecom

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – Vorig jaar op 21 december brachten 150 inwoners uit Ellecom/De Steeg 350 kaarsjes naar het parkje aan de Buitensingel in Ellecom. Al die lichtjes samen waren een symbool van goede wensen voor alle mensen.

Dit jaar kunnen mensen uit Ellecom/De Steeg, op 20 december 2023, vanaf 16.30 uur, een kaarsje aansteken en op de vijver in het parkje laten drijven. In de donkere dagen voor kerst, kunt u even terugkijken op het afgelopen jaar. De organisatie zorgt voor de kaarsjes, warme chocolademelk en rust zodat u gelegenheid hebt even stil te staan, uw kaarsje aan te steken en andere dorpsgenoten te ontmoeten.

500 kaarsjes op het water is een initiatief van Nabuurschap Ellecom-De Steeg, een groepje vrienden die met kleine activiteiten willen bijdragen aan de onderlinge band en het gemeenschapsgevoel in Ellecom en De Steeg. Team Tourdeloer uit Ellecom ondersteunt dit initiatief dit keer met de opbrengst
van het boek Dorpsgezichten uit Ellecom.

(de speciale kaarsjes blijven drijven en worden later weer uit de vijver gehaald)

Boek Dorpsgezichten uit Ellecom

Dorpsgezichten uit Ellecom, het boek van 59 portretten met 72 Ellecommers is succesvol. De interviews worden veel gelezen, de foto’s en vormgeving spreken geweldig aan! Het boek is uit de kosten. Daardoor kunnen ze vanaf december 2023 de netto-opbrengst, zo’n 10 euro per verkocht boek, schenken aan Ellecomse initiatieven, de eerste daarvan het ‘kaarsjes op het water’ evenement.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen