Voor Ieder Kind een Bal gaat van start op Basisschool Daalhuizen

22 jun , 10:11 Nieuws
voor ieder kind een bal gaat van start op basisschool daalhuizen 20 06 2024 1 1
GEMEENTE RHEDEN - Deze week is het team Sport in Rheden (van de gemeente Rheden) gestart met het project Voor Ieder Kind een Bal. Alle 3.500 basisschoolkinderen in de gemeenten Rheden en Rozendaal krijgen een bal uitgereikt. Op donderdag 20 juni om 11.00 uur ging het team naar basisschool Daalhuizen en hierbij was ook de enige echte Koen Zitoen aanwezig om de ballen uit te reiken en handtekeningen te zetten.

Wethouder Ronald ter Hoeven:

Hoe mooi is het dat de voetballen worden uitgereikt in de week dat het EK voetbal is begonnen. Zo kunnen alle kinderen nu en straks in de zomervakantie samen spelen op veldjes in de buurt en hoeven ze zich niet alleen te voelen. En natuurlijk is buiten bewegen gewoon lekker en gezond. Ik wens alle kinderen alvast heel veel sportplezier!”.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.