Tussenstand Publieksprijs Sportverkiezing Rheden 2015

Foto: Lennart Oukes, NOC*NSF, Jasmijn Lau, Wendy de Vos en Laurine Hetterscheid

De stembus voor de Publieksprijs van de Sportverkiezing Rheden 2015 loopt over! Op dit moment (vrijdag 11 december) zijn er ruim 1900 stemmen uitgebracht. Lees hier welke genomineerden in de top 5 staan.

Alle genomineerden van de Sportverkiezing Rheden 2015 komen in aanmerking voor de Publieksprijs (de categorieën zijn hierbij niet van toepassing). Bij deze prijs kiest u dé sportheld(en) van 2015. Er zijn tot nu toe ruim 1900 stemmen uitgebracht. In willekeurige volgorde zijn dit de vijf genomineerden die tot nu toe de meeste stemmen hebben ontvangen:

Top 5 (in willekeurige volgorde)
Lennart Oukes (Obstacle Run)
Werd Wereldkampioen op het onderdeel Team Open Wave en 17e op de individuele race tijdens het WK Obstacle Run in Amerika.

Laurine Hetterscheid (Onderwaterhockey)
Behaalde zilver op het WK Onderwaterhockey in Spanje met het Nederlands Damesteam U23 

VV Dieren Zondag 6 (Voetbal)
Organiseerde een benefietwedstrijd met Vitesse Legends voor stichting It’s Time en haalde 12.500 euro op voor onderzoek naar slokdarmkanker

Fleurien Bosveld – Waterpolo
Nam met Jong Oranje deel aan de eerste Europese Spelen in Baku (Azerbeidzjan) 

Jasmijn Lau – Atletiek
Werd Nederlands Indoor Kampioen Junioren op de 3.000m tijdens het NK Atletiek

De verhalen van alle genomineerden kunt u hier lezen.

Stemmen
Het aantal stemmen ligt erg dicht bij elkaar. Stem uw sportheld van 2015 naar de Publieksprijs! Stemmen kan nog tot en met zondag 20 december. Klik op het keuzerondje voor jouw favoriete sporter(s). Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden (4 januari 2016) worden de winnaars in de categorieën en de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt.

Dank voor uw stem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen