College B&W gemeente Rheden in gesprek in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 1 december van 10.00 tot 11.00 uur waren burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij bij de ‘Ik buurt mee keet’ in het Winkelcentrum van Dieren.

Ondanks de koude was er toch veel belangstelling bij de ‘Ik buurt mee keet’. Veel vragen over het zwembad in Velp (waarom niet in Dieren), Traverse Dieren, de spooronderdoorgang van de Kanaalweg, het winkelcentrum, de verkeersdrukte en nog veel meer.

Na de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen jaar kent het college van burgemeester en wethouders 3 nieuwe gezichten: Marc Budel, Gea Hofstede en Dorus Klomberg. Samen met de andere collegeleden willen ze op een ongedwongen manier kennismaken en in gesprek gaan met inwoners. Daarom gaat het college de komende maanden buurten in de dorpen.

Op de koffie bij het college

Onder het genot van een kopje koffie of thee konden bezoekers vanaf 10.00 uur bij het Kunstwerk ‘IJsberen’ bij het winkelcentrum in gesprek gaan met het college van B&W van gemeente Rheden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Rheden.nieuws.nl vroeg het college van B&W in oktober al om zichzelf voor te stellen aan de hand van een 6-tal vragen:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0